Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت‌الاسلام حسن خیری عصر امروز در سومین نشست سراسری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد حبیبی واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه گفت: رویکرد فرهنگی بدون رویکرد پژوهشی به فرهنگ ابتر بوده و پژوهشکده‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تضمین و پشتوانه علمی و اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فعالیت‌های فرهنگی به مطالعات و پژوهش‌های عمیق و راهبردی نیاز دارد، «علوم اجتماعی در خدمت انقلاب» شعار اساسی این پژوهشکده بوده و در این مدت از برنامه‌های متکثر کم بازده اجتناب می‌کند.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: این پژوهشکده در عرصه‌های علوم اسلامی و علوم انسانی وارد شده و در راستای تعالی و تحول علوم انسانی گام برمی‌دارد. بخشی از قوه عاقله تحول علوم انسانی و اسلامی نیز امروز برعهده پژوهشکده گذاشته است. توجه به مقوله‌های هویتی و تمدنی نیز یکی از کارهای زمین مانده بود که پژوهشکده طرح‌ها و برنامه‌های مطلوبی نیز در این حوزه در پی گرفته است.

وی اظهار کرد: عقد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت انجمن‌های علمی حوزه‌های علمیه و آستان قدس رضوی در خصوص تمدن‌سازی علمی نیز از دستاوردهای معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است. ایجاد کمیته‌ها و هیئت‌های تخصصی کرسی‌های آزاد اندیشی و ترویجی با تدوین شیوه‌نامه های اجرایی و ابلاغ آن توسط معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صورت گرفت.

خیری بیان کرد: معاونان فرهنگی و دانشجویی باید اهتمام ویژه‌ای به کرسی‌های آزاداندیشی داشته باشند، زیرا که این مقوله هم جزو مطالبات مقام معظم رهبری بوده و هم از راهبردهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی به‌شمار می‌رود. بعضی از استان‌ها باید تلاش بیشتری برای تبیین و اجرای این محافل داشته باشند.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پیمایش سواد انقلابی دانشجویان ازجمله برنامه‌هایی است که این پژوهشکده به زودی به آن ورود خواهد کرد. اکنون ۲۲ دفتر از پژوهشکده در استان‌های مختلف راه‌اندازی شده است که باید تقویت شود. کارگروه گام دوم انقلاب بلافاصله بعد از ابلاغ بیانیه گام دوم توسط مقام معظم رهبری از دیگر فعالیت‌های پژوهشکده است که با هماهنگی دبیرخانه مرکزی بیانیه در بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی درحال پیگیری است.

خیری در پایان تاکید کرد: واکاوی در زمینه مبارزه با مفاسد اخلاقی که از مطالبات جدی رهبری معظم انقلاب است آغاز شده، مدل‌ها و راهبردهای پژوهشی این مقوله نیز احصا و با رویکرد نتیجه‌گرایی درحال پیگیری است.

انتهای پیام/

300 / 31 حجت‌الاسلام حسن خیری پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی مبارزه با مفاسد اخلاقی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مبارزه با مفاسد اخلاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۶۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی