Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقررشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس با مجتمع کشت وصنعت ملارد تفاهم‌نامه منعقد کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی و هیئت همراه از شرکت قارچ ملارد بازدید کرده و در نشست صمیمی با مسئولین این شرکت، راهکارهای توسعه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی حوزه مشق و شرکت کشت و صنعت قارچ ملارد را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

تفاهم‌نامه همکاری مجتمع کشت وصنعت ملارد با دانشگاه آزاد اسلامی واحد های سه گانه شهر قدس، ملارد، صفادشت با هدف توسعه فعالیت‌های علمی- پژوهشی امضا می شود.

نشست مشترک به منظور بررسی راهکارهای همکاری مجتمع کشت وصنعت ملارد با دانشگاه آزاد اسلامی واحد های سه گانه/ شهر قدس ، ملارد، صفادشت/  با هدف توسعه فعالیت‌های تحقیقاتی، علمی- پژوهشی و اجرایی در زمینه انجام فعالیت‌های پژوهشی مشترک، مبادله طرح وایده و محصولات حاصل از تولیدات علمی و دسترسی به امکانات و اطلاعات یکدیگر و همکاری لازم بررسی وتبیین شد.

در این نشست با مسئولین کشت و صنعت قارچ ملارد، عبدالله قاسمی پیربلوطی، ابتدا به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای سه گانه شهر قدس، ملارد و صفادشت پرداخت و با معرفی پتانسیل های دانشگاه، در خصوص راهکار تعامل صنعت و دانشگاه مطالبی رابیان وپیشنهاداتی ارائه نمود.

درتکمیل این نشست عبدالله قاسمی پیر بلوطی به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای سه گانه ملارد،صفادشت وشهرقدس و دکتر حسین ریاحی قائم مقام مدیر عامل وعضوهیت مدیره مجتمع کشت وصنعت ملارد مذاکرات لازم در خصوص پیش نویس مفاد این تفاهم‌نامه همکاری را انجام دادند.

درراستای توافق مذاکرات حاصل از این نشست دکتر ریاحی که خود عضو هیئت علمی دانشگاه و از اعضای هیئت مدیره مجتمع کشت و صنعت می باشد در خصوص  معرفی مجموعه کشت وصنعت ملارد اظهار کرد: کشت و صنعت ملارد از پیشرفته ترین و مجهز ترین مراکز تولید قارچ تازه و کنسرو قارچ در ایران می باشد که بخش عمده بازار فروش قارچ کشور را در اختیار دارد.

وی افزود: ساخت این مزرعه در  سال ۱۳۶۴ در سرآسیاب شهرستان ملارد آغاز شد. در ابتدا با ۱۳ سالن پرورش و تولید ۲۰۰ تن قارچ در سال همچنین تولید بستر رویش قارچ بذر زده فاز I در محدوده مزرعه آغاز گردید. در سال های اولیه عملیات فاز II بستر رویش قارچ بذر زده یا پاستوریزاسیون و کاندیشنینگ در سالن های پرورش صورت می گرفت که خساراتی به ساختمانها و طبقات کشت وارد می ساخت و از سوی دیگر موجب کندی افزایش راندمان محصول می شد. که در ادامه راهکار وتدابیر لازم برای بازدهی مناسب پیش بینی واجرا شد.

در پیش نویس این تفاهم نامه همکاری مشترک در راستای استفاده مطلوب از امکانات، ظرفیت‌ها و توانایی‌های علمی و آموزشی همه‌جانبه برای نیل به اهداف مشترک، همکاری مشترک درباره شناسایی طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه، اثربخش، اشاعه فرهنگ مشارکت هم افزایی ومیان بخشی برای افزایش بهره‌وری از مجموع امکانات با هدف تحقق اهداف هر یک از طرفین، همکاری در انجام طرح‌های پژوهشی مشترک در زمینه‌های تخصصی مورد نیاز طرفین و همکاری در برگزاری هم ‌اندیشی‌ها، گردهمایی‌ها و کارگاه‌های آموزشی تخصصی نگارش شد واقدامات لازم جهت اخذ مجوزهای قانونی در دستور کار  این جلسه قرار گرفت وبه منظور سرعت بخشیدن در راستای اقدامات عملیاتی توافقات ذکرشده کارگروهی جهت پیگیری واخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح تشکیل شد.این جلسه با قرائت نماز ظهر وعصر ، قرائت فاتحه وصلوات برمحمد وخاندان پاکش به پایان رسید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سه گانه مجتمع کشت تفاهم نامه صنعت ملارد کشت و صنعت شهر قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی