Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران گفت: هدایت رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها در راستای حل مشکلات صنایع منطقه‌ای مطرح و کاربردی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهر قدس، عبدالله قاسمی‌پیربلوطی در نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر قدس، ملارد و صفادشت اظهار کرد: هدایت رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها در راستای حل مشکلات صنایع منطقه‌ای مطرح و کاربردی می‌شود و این موضوع از زمان مسئولیت دکتر طهرانچی مدنظر قرار گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:  با توجه به موقعیت دانشگاه صنعت و تجارت به‌عنوان برنامه علمی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس پیش‌بینی و معرفی شده است.در همین راستای کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای، اخذ مجوز و ارائه محصولات بهداشتی بر پایه صنایع کشاورزی از اقداماتی بود که باید در دستور کار قرار می‌گرفت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران اضافه کرد: در این منطقه ۱۵۰۰ واحد صنفی و صنعتی وجود دارد و مهم‌ترین آنها شامل قطعه‌سازی خودرو با حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ مورد در شهر قدس، صنایع خودرو مانند ماشین‌آلات سنگ‌شکن، ماشین‌آلات و خودروها، ظروف یک‌بارمصرف، صنایع بسته‌بندی مواد غذایی، تولید قارچ و غیره است.

قاسمی‌پیربلوطی عنوان کرد: با توجه به وسعت و تداخل موضوع صنعت و تجارت با برنامه علمی سایر واحدها در جلسه استان مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس با عنوان برنامه علمی در صنعت ساخت و تولید فعالیت خود را ادامه دهد.

اولویت‌های واحد شهر قدس حل مشکلات صنایع

وی ادامه داد: صنعت ساخت به مفهوم استفاده از ماده اولیه از صنایع مادر و در نهایت با سوار کردن اجزای مربوطه در راستای تولید محصول نهایی است؛ بنابراین با این رویه از فضای صنایع مادر خارج می‌شویم و به مباحث جزءتر می‌پردازیم. با این رویکرد می‌توان از تداخل مباحث مربوط به سایر واحدهای دانشگاهی در حوزه صنعت خارج شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های منطقه نظیر فرآورده‌های دارویی بیولوژیک در غرب استان تهران نخستین قدم می‌تواند انعقاد تفاهم‌نامه با صنایع مرتبط و سپس ورود به مشکلات صنایع و تنظیم عناوین نظام موضوعات مطابق با نیاز صنعت باشد.

قاسمی‌پیربلوطی تصریح کرد: اکنون در منطقه صنایعی نظیر صنایع غذایی و کارگاه‌های بلوک‌سازی و غیره وجود دارد؛ بنابراین باید حل مشکلات صنایع موجود در منطقه از اولویت‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس باشد.

وی مطرح کرد: 10 محور به‌عنوان چالش‌های موجود مطرح شده و بر این اساس  موضوعات دامپروری، گوشت و صنایع لبنی با توجه به اینکه منطقه شهر قدس، ملارد و صفادشت قطب کشاورزی است و ضرورت توجه به صنایع تبدیلی نیز در منطقه وجود دارد؛ باید همه موارد پیرو مذاکره و پس از ارزیابی نهایی به‌عنوان چالش مورد توجه قرار گیرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران تبیین کرد: بر مبنای محورها یک یا دو صنعت بزرگ که می‌توانند نماینده خوبی از کل باشند؛ در هر حوزه انتخاب شود و پس از مذاکره و انعقاد تفاهم‌نامه و در نهایت استخراج مشکلات صنایع موارد مناسب برای تنظیم نظام موضوعات مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/4121/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران مشکلات صنایع حل مشکلات صنایع واحد شهر قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۸۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به‌منظور گسترش همکاری‏‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و کاربردی با هدف بهره‌‏مندی از ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری طرفین در حوزه‌های علم و فناوری، تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و شرکت لبنیات کالبر اراک در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی، کارآفرینی و اشتغال با هدف تعامل و ارتباط مشترک بین دو سازمان، در دفتر مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک امضا شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: هدف از این تفاهم‌نامه، همکاری‌های پژوهشی، فناوری و خدمات تخصصی دانشگاه و شرکت، آموزش، مهارت‌آموزی و پرورش نیرو‌های آموزش‌دیده و ماهر در زمینه‌های تخصصی مورد نیاز طرفین و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی است.

مرتضی قاسمی افزود: انجام امور مطالعاتی در رابطه با فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته، مشارکت و همکاری در توسعه و تدوین دانش فنی تولید محصولات غذایی، مشارکت و همکاری در تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی و فناورانه، مشارکت و همکاری در زمینه توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه از طریق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی -کاربردی موردنیاز طرفین با تأکید بر عارضه‌یابی زنجیره توسعه و تکوین محصول و شبکه‌سازی هوشمند با بهره‌گیری از امکانات طرفین و جذب سرمایه‏‌گذاران داخلی و خارجی و جلب مشارکت صنعتگران حوزه صنایع غذایی و فعالان اقتصادی جهت اجرایی کردن طرح‌‏های مشترک از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

وی، همکاری در زمینه حمایت از دانشجویان درراستای گذراندن دوره‌های کارآموزی و کارورزی و کارآموزی طرح پویش، همکاری و تعامل در اجرای طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی برای تربیت نیروی ماهر و متخصص از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، تعامل طرفین به‌منظور حمایت و هدایت موثر پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت خلق پژوهش‌های کاربردی موردنیاز طرفین، مشارکت و همکاری در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی موردنیاز برای توانمندسازی مدیران و کارکنان دانشگاه و شرکت براساس ضوابط و مقررات طرفین با صدور گواهینامه‌های معتبر، مشارکت و همکاری در زمینه برگزاری بازدید‌های علمی و تور‌های تخصصی و صنعتی، بازدید از نمایشگاه‌ها، واحد‌های صنعتی و همچنین امکان بازدید مدیران و کارکنان شرکت از توانمندی‏‌های دانشگاه، همکاری دوجانبه درباره حوزه‌های تخصصی مرتبط را از مهم‌ترین موضوعات تفاهم‌نامه برشمرد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: طراحی، مشارکت و همکاری در برگزاری نمایشگاه‌‌ها، همایش‌ها، سمینار‌های داخلی و بین‌المللی و استارت‌آپ‌ها علمی مرتبط با صنایع غذایی و فرآورده‌های لبنی به صورت مشترک، دعوت استادان خبره داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف برای دانش‌افزایی متخصصین طرفین، مشارکت و همکاری در راه‌اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها و سرا‌های نوآوری با انتفاع طرفین (مطابق تبصره ۲ ماده ۲)، استفاده از توان علمی اعضای هیأت علمی و متخصصان طرفین، به کارگیری امکانات تحقیقاتی و پژوهشی طرفین جهت انجام پروژه‌های پژوهشی، تدوین و انتشار کتاب و مقالات، استفاده متقابل از تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی به‌خصوص برای آموزش دانشجویان و سایر زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی ـ تحقیقاتی و کاربردی که در آینده برحسب صلاحدید امکان آن فراهم شود، از دیگر موارد توافق طرفین است.

این تفاهم‌نامه در ۱۲ ماده و در ۳۹ بند و ۷ تبصره به امضای مرتضی قاسمی دبیر هیئت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و عباس داودآبادی مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی