Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-07@03:30:48 GMT

فلسطین هنوز در وجدان انسان‌های آزاد جهان زنده است

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۰۵۴۹

فلسطین هنوز در وجدان انسان‌های آزاد جهان زنده است

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از ستاد خبری دومین کنگره بین‌المللی قدس شریف، دکتر سهیل اسعد استاد دانشگاه و فعال رسانه‌ای امروز در کنگره بین‌المللی قدس شریف ابتکار امام خمینی (ره) را در نام‌گذاری روز قدس ستود و این روز را سیلی ملت فلسطین به صورت دشمنان دانست.
 
این استاد دانشگاه ادامه داد: روز قدس روز احیای مسئله فلسطین است که به عنوان قبله اول مسلمین بوده است؛ این روز یک روز جهانی است روزی که ساکنان این جهان به دنبال عدالت هستند؛ در این روز بحث از عرب و غیر عرب نیست فلسطین بعنوان یکی از ملت های مقاوم در برابر بی عدالتی و ظلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی روز قدس را جلوه‌ای از همراهی مردم جهان با فلسطین توصیف کرد و اظهار داشت: همه جهانیان در این روز نشان می‌دهند که فلسطین هنوز در وجدان انسان‌های آزاد جهان زنده است.
 
این فعال رسانه‌ای حمایت واقعی از مردم فلسطین را خواستار شد و افزود: مردم فلسطین باید بدانند که در مبارزه تنها نیستند؛ حمایت ما از آنها تنها معنوی نیست بلکه حمایت در عرصه‌های نظامی، فرهنگی، علمی و حتی تجاری است.
 
دکتر سهیل اسعد با توصیه به اینکه همه مردم جهان اهمیت فرهنگ مقاومت را به خاطر بسپارند گفت: مبارزه مداوم لازم است؛ فلسطین تنها یک کشور کوچک نیست بلکه تاریخ پردرد فلسطین برای آزادی به تلاش همه نیاز دارد؛ باید از خیانت بسیاری از دولت‌های عربی آگاه شوید که به لطف آنها هنوز اسرائیل پابرجاست. البته با صبر و تلاش و مبارزه و مقاومت می توانیم به اهداف خود برسیم؛ دیپلماسی پاسخ منطقی به قربانیان ظلم و بی عدالتی ندارد.
 
این استاد دانشگاه تصریح کرد: روزی این مبارزه به ثمر خواهد نشست و شاهد آزادی کل فلسطین هستیم؛ با احساس وظیفه شناسی به یکدیگر متعهد شویم تا صدای همه ما به گوش آزادگان جهان برسد؛ ما میخواهیم مردم فلسطین به سرزمین شان برگردند اما نه یک بازگشت ظاهری،  بلکه باید بازگشتی کامل و مطلق باشد که در آن تمام حقوق غصب شده به وسیله صهیونیست‌ها لحاظ شود.
 
وی ادامه داد: برای اینکه فلسطین یک کشور مستقل باشد باید تمام فلسطینیان به سرزمین خود برگرداند و بدون اختلافات مذهبی در آن ساکن شوند؛ زیرا مسئله فلسطین، مذهبی نیست فلسطین آزاد اجازه می‌دهد که یهودی، مسیحی و مسلمان در کنار هم در صلح و آرامش زندگی کنند؛ این درخواست همه مردم فلسطین است درخواست همه کسانی که معتقدند فلسطین مهمترین موضوع  و مسئله روز است.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: معامله قرن مردم فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۰۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مراسم بزرگداشت مقام و هفته معلم با حضور سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، هیئت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان با تجلیل از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با محور «زندگی پاک بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا»  در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این مراسم اظهار کرد: حوزه کار با استادان و معلمان، بهترین حوزه فعالیتی و ارتباطی در جامعه است.

وی با بیان اینکه دوران دانشجویی، به‌ویژه دوره کارشناسی، دورانی ویژه، خاطره‌انگیز و متفاوت از همه سال‌های تحصیل است به دانشجویان توصیه کرد: این دوران فرصتی طلایی برای دانشجویان بوده و باید از تجربه و علم استادان نهایت بهره را ببرند. استادان برای دانشجویان، الگو و نماد هستند. بی‌شک تأثیر کلام، لحن گفتار، پوشش، رفتار و اعمال استادان تا سالیان سال بر روح و روان دانشجویان اثرگذار باقی خواهد ماند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به سلسله نیاز‌های انسان ازنظر آبراهام مازلو (نظریه انگیزشی در علم روانشناسی) اضافه کرد: باید تلاش کرد تا دانشگاه در کنار تدریس علوم و دانش، به معنای واقعی محل تربیت و فرهنگ‌سازی در جامعه باشد تا بتوان خودباوری و خودشکوفایی که مبحث رأس این هرم است را به منصه ظهور رساند.

استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد

یکی از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نیز درباره زندگی پاک با استفاده از غزلی از حافظ بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا با بیان اینکه استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد،‌ گفت:‌ نزدیک به سه دهه است که بیش از گذشته زندگی انسان با مقوله زندگی پاک آمیخته و در شرایط کنونی جهان و وجود هجمه‌های مختلف و ناپاکی‌های بسیار، برگزیدن راه و رسم پاکی در زندگی و ادامه دادن به آن بسیار سخت شده و باید به فردی که در این سلوک زندگی می‌کند، هزاران آفرین گفت.

عباس عاشوری‌نژاد با بیان اینکه ناپاکی‌های بسیار دور تا دور زندگی‌ها را فراگرفته و هیچ جا از گزند آثار مخرب آن در امان نمانده، عنوان کرد: این نفوذ در امور، حتی به نهاد‌های مقدسی همانند مدرسه و دانشگاه نیز رسوخ پیدا کرده و افرادی را که مسیر صحیح زندگی را برای خود برگزیده‌اند را تحت‌فشار قرار داده است. این عیب روزگار کنونی، یک حسن نیز محسوب می‌شود در این فشارها، زمانی که انسان مرحله‌ای از زندگی خود را با همه فشارها با پاکی به پایان می‌رساند، قطعاً حلاوت و رضایت بیشتری در خود احساس خواهد کرد.

وی با قرائت غزلی از حافظ شیرازی عنوان کرد: «لسان‌الغیب» می‌فرماید:«کمتر از ذره نه‌ای پست مشو مهر بورز / تا به خلوتگه خورشید رسی چرخ‌زنان / بر جهان تکیه مکن ور قدحی می‌داری / شادی زهره‌جبینان خور و نازک‌بدنان / پیر پیمانه‌کش من که روانش خوش باد / گفت پرهیز کن از صحبت پیمان‌شکنان / دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل / مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان» حافظ در این چهار بیت تأکید می‌کند که انسان می‌تواند زندگی زیبا و پاکی داشته باشد به شرط اینکه از نکاتی که از این غزل برداشت می‌شود، بهره‌مند شود.

چهره ماندگار فرهنگی استان بوشهر اضافه کرد:‌ این ابیات بدین معناست که نخست انسان بزرگ است و حق ندارد کوچک فکر کند و شایسته بوده اهداف بلند و ارزشمند انتخاب کند. همچنان که حرکت ذره به سوی خلوتگه خورشید است، مسیر حرکت انسان باید به سوی نور باشد. چنانکه در نظریه امید «اشنایدر» اصالت هدف به خوبی دیده می‌شود.

عاشوری‌نژاد ادامه داد:‌ دوم اینکه یکی از پیش‌فرض‌های روانشناسی مثبت‌گرا این بوده که انسان باید بپذیرد که هیچ چیزی پایدار نیست. حافظ هم می‌گوید: انسان نباید بر جهان گذرا تکیه کند، همه چیز فانی است به جز ذات پروردگار، بنابراین انسان نباید عزت‌نفس و آبروی خود را فدای آرزو‌های خام و ناپخته کند و شایسته بوده تا اگر چیزی دارد آن را با دیگران شریک شود تا زندگی‌اش به شادمانی بگذرد. سوم اینکه حافظ می‌گوید: از همنشینی با بدعهدان و پیمان‌شکنان بپرهیزد، چون اینان امنیت انسان را بر هم می‌زنند و آبروی آدمی را تهدید می‌کنند.

وی افزود:‌ چهارم اینکه روانشانسی مثبت‌گرا بر اهمیت دوستی در تحقق «شادمانی درونی» و «شادکامی پایدار» تأکید دارد، حافظ هم می‌گوید: دوستان واقعی را بیابد و دایره دوستی‌های اصیل را گسترش دهد و در حفظ رابطه دوستی‌ها بکوشد و دشمنان و انسان‌های شیطان‌صفت دوری کند.

به گزارش آنا،‌ در این مراسم با قدردانی از استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال گذشته از استادانی که به مرتبه استادیاری و دانشیاری ارتقا یافته بودند، تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • عملیات وعده صادق وجدان مردم آزادیخواه جهان را بیدار کرد
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • مراسم عزاداری امام جعفر صادق علیه السلام در لنگرود
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • قدردانی حماس از تجمعات مردمی در سراسر جهان در حمایت از مردم غزه