Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی در مراسم رونمایی از «سامانه نظام موضوعات و مسائل احصا شده در حوزه نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی» گفت که همکاری آستان قدس با دانشگاه‌ها باید مستمر و مسئله محور باشد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در مراسم رونمایی از «سامانه نظام موضوعات و مسائل احصا شده در حوزه نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی» که با حضور رئیس و جمعی از مسئولان این دانشگاه در محل تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع) و رحلت امام خمینی (ره)، اظهار کرد: از دانشگاه آزاد اسلامی که رونمایی این سامانه را در آستان قدس و حرم مطهر رضوی انجام داده تشکر می‌کنم و حق نیز همین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سابقه نظام اداری و دیوان در آستان قدس، تصریح کرد: ۵۰۰ سال پیش و در روزگاری که در کشور نظام اداری و دیوان وجود نداشت، آستان قدس دیوان، دبیرخانه و تشکیلات اداری داشته و این امر که مجموعه‌ای زیارتی و مذهبی دارای چنین نظم، انضباط و سبک و سیاقی بوده دارای پیام است.

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: اسناد تاریخی مرتبط با امور اداری آستان قدس نشان میدهد که این دستگاه مقدس به عنوان متولی امور دینی جامعه دارای دیوان و نظم و نسخ اداری بوده است و نشان از آن دارد که این مهم امری نیست که از غرب آمده باشد.

وی اضافه کرد: روزگاری که غرب فاقد همه این معانی بوده و در ایران نیز امپراطوری‌ها و پادشاهان سلطنت می‌کردند، هیچ کدام دارای دیوان و سیستم اداری مانند آستان قدس نبوده‌اند که البته باید به این موضوعات پرداخته و کار تبلیغاتی شود تا مردم ما به‌ویژه نسل جوان بدانند که متولیان امور دینی و مذهبی نگاه علمی، سیستمی و تشکیلاتی به مجموعه‌هایشان داشته‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین مروی گفت: با توجه به سابقه درخشان تاریخی آستان قدس هرکاری که در حوزه‌های علمی و نوآوری بخواهد صورت بگیرد شایسته است که از این آستان مقدس آغاز شود، زیرا آستان قدس در نوآوری و نظم و نسخ در کشور پیشتاز بوده و باسابقه است.

وی در ادامه به اهمیت توجه به نیروی انسانی در سازمان اشاره و با بیان اینکه نیروی انسانی بزرگترین و با ارزش‌ترین سرمایه برای هر سازمانی است، گفت: نیروی انسانی نقش بسزایی در ارتقا سازمانی و تحول تشکیلاتی دارد، لذا صیانت از نیروی انسانی در برابر آسیب‌ها بسیار حائز اهمیت است.

تولیت آستان قدس رضوی مجموعه‌ها را به مثابه بدن و نیروی انسانی را همچون سلول‌ها دانست و اظهار کرد: آسیب شناسی، آفت زدایی و ایمن سازی نیروی انسانی در برابر آسیب‎ها برای برخورداری از مجموعه‌ای سالم و پویا بسیار مهم بوده و نقش پیشگیری از آسیب‌ها و تهدید‌های نیروی انسانی حائز اهمیت است.

وی دانشگاه آزاد اسلامی را مجموعه‎ای پربار و علمی خواند و تصریح کرد: دانشگاه آزاد از ظرفیت علمی بسیار خوبی برخوردار است و ما علاقه‌مند به استفاده از ظرفیت‌های علمی این دانشگاه در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی و اداره حرم مطهر هستیم.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه هر کاری اگر بخواهد ماندگار و تأثیرگذار باشد باید از پشتوانه علمی، منطقی و عقلانی برخوردار باشد، اظهار کرد: مسئولان آستان قدس باید در همه زمینه‌ها و حوزه‌ها از ظرفیت خوب دانشگاه‌های کشور استفاده کنند، تا بتوانیم با همکاری مراکز علمی کشور در جهت پیش برد اهداف قدسی این سازمان نورانی حرکت کنیم.

وی افزود: آستان قدس دست نیاز به سوی دانشگاه‌ها و جامعه علمی کشور دراز می‌کند و معتقد به کار علمی است، اما کار علمی باید مسئله محور باشد، تجربه نشان می‌دهد هرکجا در کشور مسئله محور عمل کرده‌ایم موفق بوده‎ایم، در موضوعات هسته‌ای، پزشکی و نظامی مسئله محور عمل کردیم و موفق شدیم، اکنون نیز باید با دانشگاه مسئله محور تعامل داشته باشیم و از دانش و علم دانشگاه برای رفع مسائل آستان قدس استفاده کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۰ مبنی بر «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» ابراز کرد: منویات رهبری معظم سرلوحه کار آستان قدس بوده و این نهاد مقدس سزاوارتر از هر مجموعه‌ای بر تحقق معانی مد نظر رهبری است لذا دانشگاه باید در این عرصه از حیث علمی آستان قدس را یاری کند.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه همکاری آستان قدس با دانشگاه‌ها باید مستمر و مسئله محور باشد، گفت: ما از هر ایده و نظر علمی که منجر به علمی‌تر اداره شدن این مجموعه مقدس شود استقبال می‌کنیم.

گفتنی است، در ابتدای این دیدار محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های این دانشگاه ارائه کرد و در ادامه با حضور تولیت آستان قدس رضوی از «سامانه نظام موضوعات و مسائل احصا شده در حوزه نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی» رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: تولیت آستان قدس رضوی: لزوم نوآوری در فعالیت‌های فرهنگی برای انتقال مفاهیم دینی به نسل جدید

انتهای پیام/

برچسب ها: آستان قدس جامعه علمی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آستان قدس جامعه علمی تولیت آستان قدس رضوی دانشگاه آزاد اسلامی مسئله محور نیروی انسانی دانشگاه ها مجموعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله