Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل  از آستان نیوز، آستان قدس رضوی و دانشگاه آزاد اسلامی، به‌منظور تحقق الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت و ارتقای زیرساخت‌های اقتصاد دانش‌بنیان، تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند، بر اساس این تفاهم‌نامه که با حضور مالک رحمتی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی و محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به امضاء رسید، دو مجموعه اقداماتی را در زمینه «همکاری در توسعه نشان طیب»، «توسعه و تعمیق فعالیت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های زیرساختی، فناوری و اطلاعات و صنایع خلاق»، «برگزاری رویدادهای مرتبط با محصولات و کسب‌وکارهای طیب و دانش‌بنیان» و همچنین «استقرار الگوی ارزیابی و رتبه‌بندی طیب در مجموعه‌های وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی» در دستور کار خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت تمرکز دانشگاه‌ها در حوزه کارآفرینی و مهارت‌آموزی

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در جلسه امضای این تفاهم‌نامه اظهار کرد: پیش از این محور فعالیت دانشگاه‎‌ها، صرفاً ارائه خدمات آموزشی بود، اما به‌مرور به حوزه تحقیقات و فناوری نیز ورود کرده‌اند که این مهم می‌تواند ما را به هدف مورد نظر برای توسعه و پیشرفت متوازن کشور برساند.

مالک رحمتی با اشاره به استراتژی جریان‌ساز و نگاه جامع‌‎نگر دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه، افزود: در حال حاضر نیز رویکرد مهارت‌آموزی و کارآفرینی در دانشگاه‌ها بسیار مورد توجه است و اگر دانشگاه آزاد می‌خواهد مرجعیت خود را حفظ کند، باید روی این حوزه تمرکز کند تا به‌زودی شاهد تحول خوبی در این مجموعه علمی کشور باشیم.

رویکرد علمی در فعالیت‌ها؛ نقطه مشترک آستان قدس رضوی و دانشگاه آزاد

وی گفت: امروز در کشور برای دستیابی به اهداف و چشم‌انداز مدنظر، راهی جز توجه ویژه به علم و دانش نداریم و تکیه بر نگاه علمی در حوزه‌های اقتصاد، کشاورزی، امنیت غذایی، بهداشت و سلامت، نقطه اشتراک آستان قدس و دانشگاه آزاد است.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: رویکرد امروز آستان قدس رضوی، توجه جدی به مقوله‌های علمی و مباحث دانش‌بنیان است تا خلاء موجود در کشور را با اجرای پروژه‌های مفید جبران کند که در این راستا از ظرفیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده خواهیم کرد تا هر چه سریع‌‎تر عقب ماندگی‌ها جبران شود.

رحمتی افزود: یکی از حوزه‌های مهمی که در شرایط امروز کشور مد نظر است، امنیت غذایی و خودکفایی در این حوزه است که همواره به عنوان یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب نیز مطرح بوده است. بر همین اساس و با توجه به تاکید و حمایت تولیت محترم آستان قدس رضوی، ما نیز تلاش می‌کنیم در این عرصه همانند بسیاری دیگر از عرصه‌ها، تلاشمان را مضاعف کرده و نقش الگوسازی برای دیگران داشته باشیم.

وی افزود: اگر بخواهیم به نقطه‌ای برسیم که با بستن چاه‌های نفتمان نیز مشکلی در مدیریت اقتصادی کشور ایجاد نشود، راهکار آن تقویت ظرفیت‌های علمی کشورمان است و با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های کشورمان، چهار اقلیمی بودن و شرایط مناسب برای کشاورزی است، می‌توانیم با تمرکز بیشتر در این صنعت راهبردی، علاوه بر تأمین نیازهای داخلی و استقلال در این حوزه، تراز واردات و صادرات محصولات کشاورزی را نیز متعادل کرده و به ارزآوری برسانیم.

رحمتی در ادامه گفت: آستان قدس رضوی با اجرای طرح کشت الگو، عملکرد قابل توجهی در این حوزه داشته و نه تنها رقیب بخش خصوصی نبوده، بلکه زمینه را برای فعالیت گسترده خودِ کشاورزان و بخش خصوصی با تکیه با دانش علمی کسب شده، فراهم می‌کند.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی به ارائه «نشان طیب» توسط موسسه کیفیت رضوی به عنوان یک نشان سنجش و ارتقای کیفیت بر پایه سبک زندگی اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: آنچه از کشورمان انتظار می‌رود، تعریف و معرفی یک نشان تجاری بومی در تراز گفتمان پیشرفت ایرانی ـ اسلامی بوده که ضمن برخورداری از ویژگی‌های بهداشت، سلامت و استانداردهای جهانی، ویژگی‌های خاص مرتبط با تمدن ایرانی اسلامی و سبک زندگی اسلامی هم در آن دیده شده باشد.

رحمتی  ابراز امیدواری کرد با اجرا شدن تفاهم‌نامه منعقد شده با دانشگاه آزاد، نشان طیب جایگاه واقعی خود در این حوزه را پیدا کند و بتواند در سطح جهانی نیز صاحب اعتبار ویژه شود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه فعالیت های دانش بنیان الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی دانشگاه آزاد اسلامی آستان قدس رضوی دانشگاه آزاد تفاهم نامه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است